Låna 50000 kr med låg ränta

Är du intresserad av att låna 50 000 kr utan säkerhet och med en låg ränta? Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som erbjuder möjligheten att låna 50000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Visa fler resultat

Räntan för lån utan säkerhet bestäms individuellt utifrån låntagarens ekonomiska förutsättningar. Beräknade belopp är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Din personliga ränta bestäms efter en kreditprövning.

Räntor uppdaterade 2020-09-29.

1. Välj återbetalningstid mellan 1 – 15 år

Välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 15 år.

Tips: Tänk på att välja en återbetalningstid som innebär att du får en månadskostnad som din privatekonomi klarar av. Tänk även på att dina totala räntekostnader ökar om du väljer en längre återbetalningstid.

 

2. Ansök genom en låneförmedlare

Filtrera efter Endast låneförmedlare för att jämföra Sveriges populäraste låneförmedlare som förmedlar lånebeloppet 50000 kr. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 40 banker och långivare för att du ska få den bästa räntan utifrin din kreditvärdighet.

3. Låna 50000 kr utan säkerhet 

Samtliga långivare på denna sida erbjuder möjligheten att låna pengar utan säkerhet. Du behöver därmed inte pantsätta någon egendom som exempelvis en bostad för att få låna pengar.

 

4. Hitta bästa lånet 

Så fort du har valt önskad återbetalningstid är det enkelt att hitta en långivare eller låneförmedlare som erbjuder möjligheten att låna 50.000 kr. Tänk på att räntan på privatlån bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Din personliga ränta bestäms därmed efter en kreditprövning med kreditupplysning hos UC. Kreditupplysningen är en förutsättning för att långivaren ska kunna utvärdera din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga.

Klicka på Mer information under respektive långivare för information om bland annat utbetalningstid , kundtjänstens öppettider och eventuella uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter.

Vad får jag använda pengarna till?

Du får använda dina 50000 kr till vad du vill. Lånebelopp i denna storlek används oftast till konsumtion, exempelvis för att köpa en bil eller för att finansiera en renovering. Du kan även använda pengarna till att samla dina dyrare smålån, avbetalningar och kreditkortsskulder. Låntagare som har många krediter hos flera olika långivare kan ofta spara mycket pengar genom att samla alla lån hos en långivare. 

Så kan du låna 50 000 kr med låg ränta

De flesta låntagare är intresserade av att få en så låg ränta som möjligt. En förutsättning för att kunna få ett låg ränta är en god kreditvärdighet. Faktorer som påverkar din kreditvärdighet positivt är exempelvis en hög inkomst från en fast anställning och få skulder sedan tidigare.

För att försäkra dig om att du får en låg ränta utifrån dina ekonomiska förutsättningar kan det vara en smart idé att ansöka genom en låneförmedlare. Låneförmedlare hjälper privatpersoner att jämföra låneerbjudanden från ett flertal olika banker och långivare. Tanken är att långivarna ska konkurrensutsättas vilket innebär att dem måste ge sitt bästa erbjudande till dig som vill låna pengar. Tjänsten är kostnadsfri för privatpersoner och din ansökan är aldrig bindande.

Kan man låna utan UC?

Ja, det finns en långivare som erbjuder möjligheten att låna 50000 kr utan UC kreditupplysning under 2020. Det är väldigt ovanligt att långivare erbjuder så pass höga lånebelopp utan UC, då maxbeloppet oftast ligger omkring 30 000 – 40 000 kr.

Finns det långivare som accepterar anmärkningar?

Ja, det är möjligt att låna 50000 kr med betalningsanmärkningar hos ett flertal svenska långivare. Tänk dock på att dessa långivare erbjuder högre räntor och en högre lånekostnad på grund av din dåliga kreditvärdighet.

Kan man låna 50000 kr med skuldsaldo?

Nej, det är i regel omöjligt att kunna låna pengar med skulder hos Kronofogden. Däremot finns det några få långivare som kan acceptera ett mindre skuldsaldo om du har en hög inkomst från en fast anställning och en bostad som du kan använda som säkerhet. Om du inte uppfyller dessa krav måste du i regel använda dig av en medsökande för att ha en chans att få låna 50000 kr med skuld hos Kronofogden.

Kan man låna 50000 kr räntefritt?

Nej, det finns ingen långivare som erbjuder möjligheten att låna 50000 kr utan ränta. Det finns endast långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan ränta upp till 5000 kr i 14 dagar.

Vilken återbetalningstid bör jag välja?

Vi rekommenderar att du väljer en kort återbetalningstid för att minimiera dina räntekostnader. Tänk dock på att en kortare återbetalningstid innebär en högre månadskostnad.

Populära återbetalningstider för lånebeloppet 50.000 kr är 1 – 3 år. Med återbetalningstiden 1 år blir din månadskostnad cirka 4 400 kr och med återbetalningstiden 1 år cirka 2 200 kr. Tänk på att din exakta månadskostnad bestäms av långivaren under ansökningsprocessen eftersom räntan sätts individuellt.

Vilken krav ställs på mig som ansöker?

Några generella grundkrav som de flesta långivare ställer är följande: 

  • Minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • En årsinkomst på minst 120 000 kr.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Ingen skuld hos Kronofogden.

Däremot finns det enstaka långivare som kan accetpera en svag kreditvärdighet och en eller flera anmärkningar.