Lån med svag kreditvärdighet

Vi listat Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som kan bevilja lån trots dålig kreditvärdighet, exempelvis på grund av låg inkomst eller tidigare betalningsanmärkningar. 

Belopp: 123
Löptid: 123
Sort by:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Show more results

Observera att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Räntor uppdaterade 2020-05-14.

1. Välj löptid och återbetalningstid

Med privatlån utan säkerhet har du möjligheten att låna 5 000 – 600 000 kr. Tänk dock på att ditt maximala lånebelopp beror på din kreditvärdighet. 

Du har möjligheten att välja en flexibel återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Observera att Svea Ekonomi erbjuder en återbetalningstid som lägst 2 år.

2. Låna trots betalningsanmärkningar

Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få låna pengar utan säkerhet. Tänk dock på att de flesta långivare ställer kravet att ingen anmärkning vår vara yngre än 6 månader.

3. Bästa räntan genom låneförmedlare

Prioriterar du en så låg ränta som möjligt? I så fall bör du ansöka om lån genom en låneförmedlare. Låneförmedlaren kontaktar upp till 39 banker och kreditgivare för att du ska få den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Både Advisa och Zmarta samarbetar med ett flertal långivare som kan acceptera en svag kreditvärdighet, exempelvis BlueStep Bank och NyStart Finans. Advisa samarbetar med flest långivare, totalt 39 stycken.

 

4. Hitta det billigaste lånet

Långivarna och låneförmedlarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att snabbt hitta en omtyckt långivare som även hjälper människor som har hamnat i ekonomiska situationer.

Tänk på att räntan för privatlån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed genomgå en ansökningsprocess för att få reda på din personliga ränta. Beräknade beloppen Att återbetala och Månadskostnad är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Hitta lån trots dålig kreditvärdighet

Din kreditvärdighet är avgörande för hur mycket pengar du får låna. Kreditvärdigheten beror framför allt på dina tillgångar, inkomster och skulder samt eventuella betalningsanmärkningar. För att få låna pengar krävs en god kreditvärdighet, eftersom    långivaren måste försäkra sig att låntagaren har möjlighet att betala tillbaka lånet. 

Med en dålig kreditvärdighet på grund av exempelvis låg inkomst eller många betalningsanmärkningar kan det bli omöjligt att bli beviljad ett lån hos många långivare. Vi har därmed gjort det enkelt för dig med svag kreditvärdighet genom att sammanställa Sveriges populäraste låneförmedlare och långivare som även hjälper människor med sämre ekonomi.

Låna trots många UC förfrågningar

Eftersom nästintill alla långivare använder UC som kreditupplysningsbolag är det vanligt att privatpersoner som vill låna pengar samlar på sig många kreditupplysningar. För många kreditupplysningar försämrar din kreditvärdighet och kan göra det omöjligt att få ett lån beviljat.

Ett smart sätt att undvika många kreditupplysningar är att använda sig av en låneförmedlare. Låneförmedlaren inhämtar låneerbjudanden från upp till 38 långivare som alltid delar på samma kreditupplysning. 

Lån med svag kreditvärdighet utan UC

Är du intresserad av att låna pengar utan UC? Det är möjligt att ansöka om lån utan UC med svag kreditvärdighet, dock är räntan betydligt högre till skillnad mot privatlån. Räntan uppgår oftast till cirka 27,0 – 39,0 % samtidigt som det ofta tillkommer både uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Denna låneform passar därmed bäst för privatpersoner som vill låna ett mindre belopp under en kortare period än 12 månader.

Svag kreditvärdighet på grund av skulder?

Om du har betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden är det hos de flesta långivare omöjligt att få ett lån beviljat. Däremot finns det några få långivare som erbjuder så kallade omstartslån. Med ett omstartslån har du möjligheten att samla alla din dyra lån och krediter trots dålig kreditvärdighet och skulder.