Jämför billån

Hitta Sveriges bästa billån utan säkerhet på 1 minut! Jämför räntor och hitta det billigaste billånet 2022 utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du kan alltid signera med BankID och du får oftast svar direkt.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Visa fler resultat

Observera att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som långivaren erbjuder.

Räntor uppdaterade 2022-06-02.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Om du finansierar din nya bil med ett privatlån utan säkerhet har du möjligheten att låna 5 000 – 600 000 kr. Välj en flexibel återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 15 år.

2. Billån genom låneförmedlare

Prioriterar du en så låg ränta som möjligt? Då är vår rekommendation att du ansöker om billån genom en låneförmedlare. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 35 långivare för att du ska få den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. 

Filtrera efter Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges populäraste förmedlare 2020 med höga kundbetyg på Trustpilot.

 

3. Billån med svar direkt

Prioriterar du ett billån med snabb utbetalning? Filtrera efter Svar direkt för att endast jämföra långivare som ger lånebesked direkt. 

Om du signerar ditt billån med BankID har du oftast pengarna på kontot inom 1 bankdag.

 

4. Billån med betalningsanmärkningar

Har du betalningsanmärkningar? Tidigare anmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få ett billån beviljat. Filtrera efter Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra Sveriges populäraste långivare som erbjuder billån trots svag kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar.

5. Hitta Sveriges billigaste billån 2022

Så fort du har valt önskat lånebelopp och återbetalningstid presenteras Sveriges populäraste långivare för billån. Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att hitta en omtyckt långivare.

Genom att jämföra Månadskostnad och Att återbetala är det enkelt att hitta Sveriges billigaste billån. Tänk dock på att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed ansöka om ett lån och genomgå en kreditprövning innan din personliga ränta kan fastställas. 

Klicka på Mer information under respektive långivare för att få mer information om bland annat kundtjänstens öppettider, inkomstkrav och tid för utbetalning.

Jämför billån med Zmarta

  • Låneförmedlaren Zmarta hjälper dig att det billigaste billånet genom att kontakta upp till 34 banker och kreditgivare om låneerbjudanden. 
  • Alla långivare som prövar din ansökan delar alltid på en enda kreditupplysning hos UC. 
  • Finansiera ditt billån med hjälp av ett privatlån utan säkerhet upp till 600 000 kr. Välj en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.
  • Zmarta rankas som en av Sveriges bästa förmedlare 2022 med ett kundbetyg på 4,6 av 5 från 3 608 kundomdömen på Trustpilot (2022-06-02).
  • Krav: Årlig inkomst på minst 100 000 kr. Svag kreditvärdighet eller tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Snabba billån med BankID

Tack vare BankID är det enklare än någonsin att låna pengar till bil direkt via nätet. Du kan alltid slutföra ansökningsprocessen online på långivarens hemsida och du behöver inte besöka något bankkontor.

När du signerar ditt billån med BankID har du oftast pengarna på kontot inom 1 – 2 bankdagar. 

Hitta bästa billånet med Trustpilot

Med vår jämförelsetjänst kan du jämföra aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Trustpilot är en marknadsledande aktör på kundomdömen för upplevelser och tjänster, du kan därmed känna dig trygg att recensionerna återspeglar kundernas upplevelser. 

Jämför ränta på billån 2022

Långivare som erbjuder billån i form av privatlån använder alltid individuell räntesättning. Därmed anges ett ränteintervall som visar den bästa respektive sämsta ränta du kan få hos en specifik långivare. På grund av den individuella räntesättning är det nästintill omöjligt att veta vilken långivare som erbjuder billån med lägst ränta. Därför har det blivit allt vanligare att privatpersoner använder sig av en låneförmedlare som förmedlar privatlån.

När du använder dig av en låneförmedlare prövar upp till cirka 35 långivare din ansökan. Du optimerar därmed dina chanser att hitta det billigaste billånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Eftersom långivarna som prövar din ansökan delar på en enda kreditupplysning hos UC behöver du inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar som försämrar din kreditvärdighet.

Billån utan UC

Det finns möjligheten att finansiera ett bilköp med hjälp av billån utan UC, vilket innebär att långivare inte använder Upplysningscentralen (UC) för kreditupplysningar. Istället använder dessa långivare något annat kreditupplysningsföretag som exempelvis Creditsafe. 

Med tanke på att lån utan UC oftast har en hög ränta på cirka 27,0 – 39,0 % passar denna låneform endast för privatpersoner som vill låna ett mindre belopp under en kortare period än 12 månader. Om du är intresserad av en återbetalningstid på minst 12 månader är vår rekommendation att du undviker billån utan UC och istället finansierar ditt bilköp med ett privatlån med låg ränta från cirka 3,0 %.