Om oss

Låneförmedlarguiden grundades 2017 med idén om att skapa Sveriges bästa oberoende jämförelsesajt av låneförmedlare.

Antalet låneförmedlare i Sverige har ökat markant de senaste åren och det kan vara svårt som låntagare veta vilka låneförmedlare som är seriösa och var man kan få den bästa låneförmedlingen. Vi hoppas kunna göra ditt val av låneförmedlare enklare med vår sammanställning av Sveriges bästa låneförmedlare för privatlån och företagslån.

Endast licensierade låneförmedlare

Hos Låneförmedlarguiden hittar du endast seriösa förmedlare som är registrerade hos Bolagsverket. Registrerade låneförmedlare står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket, du kan därmed känna dig trygg jämföra låneförmedlare med Låneförmedlarguiden.

Ansvarsfriskrivning

Låneförmedlarguiden är en jämförelsetjänst av låneförmedlare och långivare. För mer information om ett specifikt lån rekommenderar vi att du kontaktar respektive långivare. 

Vi kan inte garantera att information om exempelvis räntor eller lånevillkor inte har ändrats sedan artiklarna skrevs, vi gör dock vårt bästa för att hålla all information uppdaterad. För gällande lånevillkor hänvisar vi alltid till respektive långivares hemsida och dokumentation.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd i så fall kontakt-formuläret lite längre ned på denna sida.

Kontakt

3 + 13 =