Om oss

Låneförmedlarguiden grundades 2017 med idén om att skapa Sveriges bästa oberoende jämförelsesajt av låneförmedlare.

På den svenska marknaden har antalet låneförmedlare ökat markant de senaste åren och det kan vara svårt att som konsument veta vilka låneförmedlare som är seriösa och var man kan få den bästa låneförmedlingen. Vi hoppas kunna göra ditt val av låneförmedlare enklare med vår sammanställning av Sveriges bästa låneförmedlare inom privatlån och bolån.

Endast licensierade låneförmedlare

Vi har valt att endast jämföra seriösa låneförmedlare som är registrerade låneförmedlare hos Bolagsverket. Registrerade låneförmedlare står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket, du kan därmed känna dig trygg att ansöka om ett lån av en låneförmedlare från vår sammanställning. Samtliga låneförmedlare jämförda hos Låneförmedlarguiden tar endast ut en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) vid låneansökningar.

Ansvarsfriskrivning

Låneförmedlarguiden är en jämförelsetjänst av låneförmedlare och långivare. För mer information om ett specifikt lån rekommenderar vi att du kontaktar respektive låneförmedlare eller långivare. 

Vi kan inte garantera att information om exempelvis räntor eller lånevillkor inte har ändrats sedan artiklarna skrevs, vi gör dock vårt bästa för att hålla all information uppdaterad. För gällande lånevillkor hänvisar vi alltid till respektive låneförmedlare eller långivares hemsida och dokumentation.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd i så fall kontakt-formuläret lite längre ned på denna sida.

Vill du komma i kontakt med oss?