Lån utan UC

Jämför lån utan UC kreditupplysning med vår sammanställning av Sveriges bästa långivare 2019. Du har möjligheten att låna pengar utan UC med direkt utbetalning till ditt konto, även på helgen. Ansök om ett lån mellan 1.000 – 80.000 kr tillsammans med en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. Signera med BankID och få svar direkt.

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Helglån
 • Direkt utbetalning
Sortera:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Show more results

Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds om långivaren tillämpar individuell räntesättning. 

Räntor uppdaterade 2019-10-15.

Några av lånen högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 

Låna pengar utan UC till bäst ränta 2019

Med vår jämförelsetjänst är det enkelt att hitta ett snabbt lån utan UC kreditupplysning. Jämför allt från räntor och avgifter till aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Långivarna utför sina kreditupplysningar hos Bisnode eller Creditsafe, ingen information kommer därmed att registeras i UCs register.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Välj ett lånebelopp mellan 1.000 – 80.000 kr. Den främsta fördelen med lån utan UC är möjligheten att kunna välja en kort återbetalningstid från 30 dagar. 

Tips: Tänk på att lån utan UC har en relativt hög ränta och passar bäst för dig som vill låna pengar under en kortare period än 12 månader. Om du prioriterar en låg ränta är vår rekommendation att du ansöker om ett privatlån med individuell räntesättning från cirka 3,0 %.

 

2. Lån utan UC med direkt utbetalning

Ett flertal långivare erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC med direkt utbetalning till ditt konto, även på vardagskvällar fram till kl. 21:00 och på helgen.

Filtrera efter Direkt utbetalning för att endast jämföra lån som kan betalas ut direkt till ditt bankkonto. Kom ihåg att kontrollera om långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank. Exempelvis erbjuder Credway direkt utbetalning till dig som har konto hos Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea

3. Låna pengar utan UC på helgen

Letar du efter ett snabbt lån utan UC på helgen? Några långivare erbjuder direkt utbetalning under både lördagar och söndagar.

Filtrera efter Helglån för att endast jämföra lån utan UC med helgutbetalning. Kom ihåg att kontrollera kundtjänstens öppettider. Credway behandlar låneansökningar och betalar ut lån under både lördagar och söndagar mellan kl. 10:00 – 18:00. 

4. Lån utan UC med betalningsanmärkningar

Tidigare anmärkningar behöver inte vara ett hinder för att kunna låna pengar utan UC, däremot finns det ingen långivare som beviljar lån med en skuld hos Kronofogden.

Filtrera efter Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som erbjuder lån utan UC trots betalningsanmärkningar. Tänk på att de flesta långivare ställer kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

5. Jämför lån utan UC

Långivarna rangordnas efter kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att hitta en populär långivare som är omtyckt av kunderna. Du har även möjligheten att rangordna långivarna efter Lägst ränta

Månadskostnad och Att återbetala är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds om långivaren erbjuder individuell räntesättning, exempelvis Untie. Övriga långivare erbjuder lån utan UC med fast ränta, du vet därmed den exakta lånekostnaden redan innan du ansöker.

Jämför Att återbetala för att snabbt hitta det billigaste lånet för ditt önskade lånebelopp och återbetalningstid. Detta belopp inkluderar amortering, ränta och eventuella avgifter som uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter.

Klicka på Mer information för mer information om bland annat kreditupplysningsbolag, kundtjänstens öppettider samt ålder- och inkomstkrav. 

Låna utan UC förfrågan – Få svar direkt hos Credway

 • Kundfavoriten Credway erbjuder billiga lån utan UC förfrågan med en fast ränta på 26,0 %. Inga avgifter tillkommer.
 • Ansök om ett lån mellan 1.000 – 30.000 kr med en flexibel återbetalningstid från 30 dagar.
 • Signera ditt lån med BankID och få svar direkt. 
 • Credway erbjuder lån utan UC med direkt utbetalning till dig som har konto hos  Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken
 • Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe
 • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 07 – 21 och på helgdagar mellan kl. 10 – 18. Hos Credway har du därmed möjligheten att låna pengar utan UC direkt till ditt konto under både lördagar och söndagar.

Sms lån utan UC med BankID

Tack vare BankID är det möjligt att slutföra ansökningsprocessen online på långivarens hemsida. Du behöver därmed inte besöka ett bankkontor för att signera låneavtalet skriftligen. 

Ett giltigt BankID är därmed en förutsättning för att kunna låna pengar snabbt utan UC på nätet.

 

Hitta bästa lånet med Trustpilot

Truspilot är en internationell aktör för kundomdömen av tjänster och upplevelser. Genom att jämföra kundbetyg på Trustpilot kan man försäkra sig om att långivaren erbjuder en professionell tjänst med snabb hantering och utbetalning av lån. 

Tips: Vi rekommenderar att du väljer en långivare med minst fyra stjärnor.

Jämför ränta på sms lån utan UC 2019

De flesta långivare tillämpar en fast ränta för samtliga kunder, vilket innebär att du vet vad lånet kommer kosta redan innan du skickar in en ansökan. Med vår jämförelsetjänst kan därmed hitta det billigaste smslånet utan UC genom att jämföra lånets totala kostnader, inklusive både ränta och avgifter. De två vanligaste avgifterna är aviseringsavgift (månatlig) och uppläggningsavgift (engångskostnad).

För mindre lånebelopp på cirka 1 000 – 5 000 kr kan uppläggningsavgiften utgöra en stor del av lånekostnaden. Om du är intresserad av att låna ett mindre belopp bör du därmed välja en långivare som erbjuder lån utan uppläggningsavgift.

Den 1 setpember 2018 infördes en ny lag om räntetak för konsumentkrediter. Den nya lagen innebär att den nominella årsräntan för inte överstiga 40,0 %. De flesta långivar erbjuder därmed en ränta på cirka 35,0 – 39,0 %.

Topplista Oktober 2019

 1. Pluskan: 24 %. Lägsta lånebelopp: 5 000 kr.
 2. Credway: 26 %. Lägsta lånebelopp: 1 000 kr.

Hos Pluskan och Credway tillkommer inga avgifter.

Nackdelarna

Den främsta nackdelen med att låna pengar utan kreditupplysning hos UC är den relativt höga räntan. Den nominell årsräntan kan uppgå till cirka 39,0 % vilket innebär att denna låneform klassas som en högkostnadskredit. På grund av den höga räntan passar denna låneform bäst för konsumenter som vill låna pengar snabbt under en kort återbetalningstid. 

Om du vill låna pengar i 12 månader eller längre rekommenderar vi att du ansöker om ett privatlån hos en långivare som tillämpar individuell räntesättning. Förslagsvis kan du använda dig av en låneförmedlare för att få den bästa räntan.

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag låna?

Du har möjligheten att ansöka om ett lån mellan 1.000 – 80.000 kr. För att långivaren ska kunna fastställa ditt maximala lånebelopp behöver du genomföra en ansökan och kreditprövning.

Vad är en kontokredit?

Alla långivare i vår jämförelsetabell förutom Untie erbjuder en så kallad kontokredit. Du ansöker om en kredit på exempelvis 10.000 kr och gör sedan uttag på önskat belopp. Så fort som du har betalat tillbaka lånet har du möjligheten att återigen utyttja krediten. 

Med en kontokredit får du därmed tillgång till en ekonomisk buffert som du kan använda vid behov, likt ett kreditkort. 

Finns det direkt utbetalning?

Ja, eftersom låntagare som letar efter möjligheten att låna pengar utan UC ofta prioriterar en snabb utbetalning erbjuder de flesta långivare en snabb hantering och direkt utbetalning till bankkontot.

Långivarna erbjuder direkt utbetalning till ett antal utvalda banker. Det är därmed viktigt att kontroller att långivaren erbjuder ett snabbt lån utan UC till just din bank. Exempelvis erbjuder Ferratum och Credway lån utan UC direkt till ditt bankkonto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB.

Tillkommer några avgifter?

Två vanliga avgifter är uppläggningsavgiften som kan uppgå till cirka 300 – 500 kr och den månatliga aviseringsavgiften som kan uppgå till cirka 30 – 50 kr per månad.

Tre populära långivare just nu som erbjuder lån utan avgifter är Credway, Ferratum och Pluskan.

Kan jag låna pengar utan UC med betalningsanmärkningar?

Ja, du har möjligheten att ansöka om lån utan UC förfrågan trots betalningsanmärkningar hos Ferratum. Observera dock att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader. 

Kan jag ansöka om lån utan UC med skulder hos Kronofogden?

Nej, det finns ingen långivare som beviljar lån till privatpersoner som har en aktiv skuld hos Kronofogden.

Vilket sms lån utan UC har lägst ränta 2019?

Untie erbjuder en nominell årsränta från 8,0 %. Observera dock att lägsta lånebelopp är 20.000 kr och att lägsta återbetalningstid är 12 månader. 

För mindre lånebelopp från 1.000 kr med en flexibel löptid från 30 dagar erbjuder Credway den lägsta räntan på 26,0 %.

Finns det räntefria lån utan UC?

Vi har inte hittat någon långivare på den svenska marknaden som erbjuder lån utan UC utan ränta och avgifter till nya kunder. 

Innan den nya lagen om räntetak infördes den 1 september 2018 var det vanligt att långivare erbjöd nya kunder möjligheten att låna pengar räntefritt upp till 30 dagar. 

Kan jag samla lån utan UC förfrågan?

Ja, du kan samla lån och krediter med ett lån utan UC, detta är däremot inget som rekommederas med tanke på den relativt höga räntan.

Vi rekommenderar att du istället samlar dina lån och avbetalningar med ett privatlån med individuell räntesättning från cirka 3,0 %.