Låna 50000 kr med betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att låna 50000 kr trots svag kreditvärdighet och betalningsanmärkningar? Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare under 2020 som kan bevilja lån trots en eller flera anmärkningar. 

Allt du behöver göra är att lägg till filtret Med betalningsanmärkningar.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Sortera:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Räntan bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Din personliga ränta bestäms efter en kreditprövning med kreditupplysning.

Räntor uppdaterade 2020-06-16.

1. Välj en löptid mellan 1 – 15 år

Välj en löptid mellan 1 – 15 år.

Tänk på att välja en kort återbetalningstid för att minimera dina räntekostnader. Populära återbetalningstider för lånebeloppet 50000 kr är 2 – 3 år.

 

 

 

2. Låt upp till 40 långivare pröva din ansökan

Lägg till filtret Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges populäraste låneförmedlare med höga kundbetyg på Trusptilot. Förmedlaren kontaktar upp till 40 banker och kreditgivare som får konkurrensutsättas om att få just dig som ny kund. Du maximerar därmed dina chanser att få låna 50000 kr trots anmärkningar.

3. Hitta bästa lånet på 50 000 kr med anmärkning

Så fort du har valt önskad återbetalningstid är det enkelt att hitta en omtyckt långivare eller låneförmedlare med högt kundbetyg på Trustpilot.

Tänk på att Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Räntan på privatlån sätts alltid individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed genomgå en ansökningsprocess med kreditupplysning innan din personliga ränta kan fastställas.

 

 

Kan man låna 50000 kr med betalningsanmärkningar?

Ja, det finns ett flertal långivare på den svenska marknaden som erbjuder lån upp till 50000 kr trots en eller flera betalningsanmärkningar. Däremot ställer de flesta långivare kravet att ingen anmärkning ska ha tillkommit under de senaste sex månaderna.

Så får du en låg ränta trots anmärkningar

Eftersom långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar ofta erbjuder en hög ränta kan det känns svårt att veta vilken långivare man ska vända sig till. Om man tillfrågar flera olika långivare om erbjudanden kommer man även samla på sig ett flertal kreditupplysningar hos UC som ger en försämrad kreditvärdighet. 

Med denna bakgrund inser allt fler privatpersoner fördelarna med att ansöka genom en låneförmedlare. Alla större låneförmedlare samarbetar med ett flertal banker och långivare som kan acceptera en eller flera betalningsanmärkningar. De flesta förmedlare samarbetar exempelvis med Bluestep Bank, Nystart Finans och Marginalen Bank.

Vilka krav ställs på mig som ansöker?

För att ha en chans att få låna 50.000 kr med betalningsanmärkningar måste du uppfylla följande grundkrav:

  • Folkbokförd i Sverige.
  • Årsinkomst på minst 120 000 kr.
  • Ingen skuld hos Kronofogden.

De flesta långivare ställer även kravet att du måste ha ett giltigt BankID.

För att ha en chans att få låna pengar med betalningsanmärkningar är det viktigt att kunna uppvisa en hög inkomst från en trygg och fast anställning. Om du inte kan uppfylla långivarnas krav är den sista utvägen att ansöka tillsammans med en medsökande.

Är det omöjligt att få låna 50 000 kr med skulder hos Kronofogden och betalningsanmärkningar?

Det är omöjligt hos de flesta svenska långivare, däremot finns det några enstaka långivare som kan bevilja lån trots skuld hos Kronofogden. Kraven är dock höga på dig som ansöker. Du måste i regel kunna pantsätta en bostad som säkerhet för lånet och du måste kunna uppvisa en hög inkomst från en fast anställning.