Låna pengar med betalningsanmärkningar

Jämför Sveriges populäraste låneförmedlare och långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar trots betalningsanmärkningar utan säkerhet. Ansök om ett lån mellan 5 000 – 600 000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. 

Belopp: 123
Löptid: 123
Sort by:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Show more results

Räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Räntor uppdaterade 2020-06-14.

1. Välj belopp och återbetalningstid

Välj ett lånebelopp mellan 5 000 – 600 000 kr och en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Tips: Tänk på att du alltid kan återbetala hela beloppet i förtid. Tänk även på att välja en kort återbetalningstid för att minimera dina räntekostnader.

2. Låna med betalningsanmärkningar utan säkerhet

Samtliga långivare erbjuder lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom som exempelvis en bostad för lånet. Pengarna får du använda till precis vad du vill, du kan exempelvis finansiera en bil, en renovering eller passa på och samla alla dyra smålån, krediter och avbetalningar. 

3. Få lägst ränta med en låneförmedlare

Om du är intresserad av att få en låg ränta trots betalningsanmärkningar är vår rekommendation att du ansöker genom en låneförmedlare. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 30 – 40 banker och långivare som får konkurrensutsättas om att få dig som ny kund. Tjänsten är kostnadsfri och din ansökan är inte bindande. 

4. Hitta det bästa lånet

Långivarna och förmedlare rangordnas utifrån aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Det är därmed enkelt att hitta en populär långivare eller låneförmedlare som är omtyckt av kunderna. 

Tänk på att beloppen Att återbetala och Månadskostnad är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Räntan sätts alltid individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed genomgå en ansökningsprocess med kreditprövning innan din personliga ränta kan fastställas.

Klicka på Mer information under respektive långivare för mer information om bland annat kundtjänstens öppettider, villkor och tillkommande avgifter.

Kan man låna pengar med betalningsanmärkningar?

Hos de flesta långivare är det omöjligt att få låna pengar med betalningsanmärkningar, däremot finns det vissa långivare som kan bevilja lån trots en eller flera betalningsanmärkningar. Dessa långivare ser mer på helheten och fokuserar på dina framtida återbetalningsförmåga. Med betalningsanmärkningar är det en fördel om man kan uppvisa en god kreditvärdighet och ekonomi i övrigt, exempelvis med en stabil inkomst från en fast anställning.

Kraven på dig som vill låna med anmärkning

För att kunna låna pengar med anmärkning måste du i regel uppfylla följande villkor:

  • Minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Fast inkomst på minst 120 000 kr per år.
  • Ingen skuld hos Kronofogden.

Det är en stor fördel om du har en betydligt högre inkomst än 120 000 kr per år. Observera att du inte har möjligheten att låna pengar med skulder hos Kronofogden.

Hur får jag en låg ränta trots betalningsanmärkningar?

Med en svag kreditvärdighet och betalningsanmärkningar är det svårt att få attraktiva låneerbjudanden med låga räntor. Eftersom långivaren tar en högre kreditrisk genom att låna ut pengar till människor med anmärkningar innebär det oftast en högre lånekostnad.

Om du har betalningsanmärkningar rekommenderar vi att du ansöker genom en låneförmedlare. Då kan du jämföra erbjudanden från ett flertal olika långivare samtidigt som endast en kreditupplysning registreras hos UC. Du optimerar därmed dina chanser att få låna pengar med låg ränta trots betalningsanmärkningar. Att använda sig av en låneförmedlare är kostnadsfritt och en ansökan är aldrig bindande.

Slutsats

Om du vill låna pengar med betalningsanmärkningar är vår rekommendation att du ansöker genom en låneförmedlare. Då kan du vara säker på att du får den lägsta räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Tänk på att du måste kunna uppvisa en deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kr, däremot är det en stor fördel om du har en ännu högre inkomst. Om du får avslag på grund av för dålig kreditvärdighet kan den sista utvägen vara att ansöka tillsammans med en medsökande.