Blancolån

Vi har sammanställt Sveriges populäraste låneförmedlare av blancolån. Med blancolån kan du låna upp till 600 000 kr utan krav på säkerhet. Räntan bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och ligger i intervallet 3 – 30 %.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Visa fler resultat

Tänk på att räntan för blancolån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Räntor uppdaterade 2023-05-15.

1. Välj lånebelopp och löptid

Med blancolån har du möjligheten att låna 5 000 – 600 000 kr utan säkerhet. Utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom och att du får använda pengarna till precis vad du vill.

Välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 15 år. Tänk på att du alltid har möjligheten att återbetala hela lånet utan några extra kostnader. 

2. Blancolån genom låneförmedling

Om du är intresserad av att hitta ett blancolån med lägst ränta kan det vara en smart idé att ansöka genom en låneförmedlare. Förmedlaren kontaktar upp till 37 långivare som får konkurrensutsättas om att få just dig som kund. Tjänsten är helt kostnadsfri och du får alltid svar inom 24 timmar. 

Filtrera efter Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges mest omtyckta förmedlare med höga kundbetyg på Trustpilot.

 

3. Blancolån med svar direkt

Prioriterar du en snabb hantering och utbetalning? Ett flertal långivare ger lånebsked direkt efter att du har signerat din ansökan med BankID. Använd filtreringen Svar direkt för att endast jämföra långivare som ger besked direkt. 

De flesta långivare som erbjuder blancolån betalar ut lån inom 1 – 2 bankdagar.

 

4. Blancolån med betalningsanmärkningar

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att kunna bli beviljad ett blancolån. Använd filtreringen Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som kan bevilja blancolån trots svag kreditvärdighet på grund av  tidigare betalningsanmärkningar. 

5. Hitta billigaste blancolånet 2023

Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Vi har därmed gjort det enkelt för dig som vill låna pengar utan säkerhet till låg ränta.

Månadskostnad och Att återbetala visar blancolånets kostnader inklusive amortering. Kostnaderna är beräknade utifrån den lägsta räntan som långivaren erbjuder. Tänk på att räntan för blancolån alltid sätts individuellt utifrån låntagarens kreditvärdighet. Du måste därmed genomgå en kreditprövning innan din personliga ränta kan fastställas.

Klicka på Mer information under respektive långivare för att få mer information om bland annat inkomstkrav, tid för utbetalning och kundtjänstens öppettider.

Snabba blancolån med BankID

För att kunna låna pengar med blancolån direkt på nätet krävs ett giltigt BankID. Tack vare BankID har du möjligheten att slutföra hela ansökningsprocessen online på långivarens hemsida.

Pengarna betalas oftast ut till ditt bankkonto inom 1 – 2 bankdagar.

Hitta bästa blancolånet med Trustpilot

Tack vare Trustpilot är det enkelt att hitta en omtyckt långivare som erbjuder blancolån med bra villkor. Trustpilot är en marknadsledande aktör på kundomdömen för produkter och tjänster, du kan därmed känna dig trygg att omdömena återspeglar kundernas upplevelse.

Tips: Vi rekommendar att du väljer en långivare med minst fyra av fem stjärnor.

Blancolån utan UC

För dig som vill undvika att en kreditupplysning registreras hos UC under ansökningsprocessen finns långivare som erbjuder mindre lån utan UC förfrågan. Dessa långivare samarbetar istället för UC med något annat kreditupplysningsbolag, oftast Creditsafe eller Bisnode Kredit. 

Tänk på att långivare som erbjuder blancolån utan UC kreditupplysning erbjuder en relativt hög ränta som oftast uppgår till cirka 27,0 – 39,0 %. Denna låneform passar därmed endast för dig som vill låna ett mindre belopp under en kortare period än 12 månader.

Så hittar du Sveriges billigaste blancolån

Eftersom långivare som erbjuder blancolån tillämpar individuell räntesättning kan det vara nästintill omöjligt att veta vilka långivare som erbjuder bäst ränta. Om du exempelvis väljer att tillfråga fem långivare om låneerbjudanden kommer du även samla på dig fem kreditupplysningar hos UC. Många kreditupplysningar under en sammanhängande tolvmånadersperiod bidrar till en försämras kreditvärdighet och kan göra det svårt att få ett lån beviljat. 

För att undvika denna risk är vår rekommendation att du ansöker om blancolån genom en låneförmedlare. Samtliga långivare som prövar din ansökan delar alltid på en enda kreditupplysning hos UC.