Jämför topplån

Jämför Sveriges ledande långivare och låneförmedlare som erbjuder topplån utan säkerhet upp till 600 000 kr med en återbetalningstid upp till 15 år. Signera din ansökan med BankID och få pengarna utbetalda inom cirka 1 – 3 bankdagar.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Sortera:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Räntan för topplån utan säkerhet bestäms individuellt. Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Räntor uppdaterade 2020-05-17.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Om du väljer att finansiera ditt topplån med ett privatlån är det möjligt att låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. 

Välj en återbetalningstid som passar dig upp till 15 år. Tänk på att en längre återbetalningstider ger en lägre månadskostnad, däremot kommer dina total räntekostnader att öka.

2. Topplån genom en låneförmedlare

Filtrera efter Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges populäraste låneförmedlare för privatlån. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 35 långivare om erbjudanden för att du ska få den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

3. Topplån med betalningsanmärkningar

Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få låna pengar till ett topplån. Filtrera efter Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som kan acceptera en historik av betalningsanmärkningar. 

4. Hitta det billigaste topplånet 2020

Långivarna och låneförmedlarna rangordnas automatiskt efter Högsta betyg på Trustpilot. Det är även möjligt att rangordna utifrån Lägst ränta. Tänk dock på att räntan för privatlån bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Din personliga ränta fastställs efter att långivaren har undersökt din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga.

Att återbetala visar hur mycket du kommer behöva betala tillbaka till långivaren under hela lånets löptid, inklusive både ränta och amortering samt avgifter som uppläggningsavgift och aviseringsavgifter. Kom ihåg att kostnaden är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Finansiera ditt topplån med ett privatlån

Eftersom det endast är möjligt att låna upp till 85 % av bostadens värde med ett bolån väljer en del konsumenter att ansöka om ett topplån. Topplånet kan vara den sista utvägen för bostadsköpare som saknar en tillräckligt stor kontantinsats.

De flesta svenskar väljer att finansiera topplånet med ett blancolån, ett så kallat privatlån utan säkerhet. Fördelen med privatlån är den relativt låga räntan som bestäms utifrån låntagarens kreditvärdighet. Du måste därmed alltid ansöka om ett lån för att få reda på din personliga ränta, däremot har du alltid möjligheten att tacka nej till ett erbjudande.

Enkel ansökan med BankID

Tack vare BankID är det enklare än någonsin att ansöka om topplån direkt på nätet. De flesta långivare erbjuder möjligheten att både signera låneansökan och avtalet med BankID. Detta innebär att du inte behöver besöka något bankkontor.

Hur får jag bäst ränta på mitt topplån?

Om du är intresserad av att få den lägsta räntan på ditt topplån är vår rekommendation att du ansöker genom en låneförmedlare, som exempelvis Advisa eller Lendo. Låneförmedlaren kontaktar upp till 39 långivare som får konkurrensutsättas om att få just dig som ny kund. Inom 24 timmar har långivarna svarat på din ansökan och du kan därefter enkelt välja det topplån som har lägst ränta och bäst villkor.