Låna 200000 kr

Det finns ett flertal långivare som erbjuder möjligheten att låna 200.000 kr utan krav på säkerhet. Vi har sammanställt Sveriges populäraste låneförmedlare och långivare som erbjuder lånebeloppet 200000 kr med en låg ränta från cirka 3 %. Välj en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Visa fler resultat

Räntan bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar efter en kreditprövning. Beräknade belopp är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Räntor uppdaterade 2020-06-16.

1. Välj en löptid mellan 1 – 15 år.

Du har möjligheten att välja en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Tips: Välj en kort återbetalningstid för att minimera dina räntekostnader.

2. Låna 200000 kr genom en låneförmedlare

Lägg till filtret Endast låneförmedlare och jämför Sveriges populäraste låneförmedlare som samarbetar med över 30 banker och långivare. När du ansöker genom en förmedlare kan du vara säker på att du får en så låg ränta som möjligt utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Alla långivare som prövar din ansökan delar alltid på samma kreditupplysning hos UC.

3. Låna 200000 kr med betalningsanmärkningar

Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få låna 200000 kr. Däremot är det viktigt att du kan uppvisa en hög deklarerad inkomst från en fast anställning om du ska ha en chans att få låna 200000 kr trots betalningsanmärkningar.

 

4. Jämför och välj det billigaste lånet

Eftersom långivarna och förmedlarna rangordnas efter kundbetyg på Trustpilot är det enkelt att hitta en långivare eller förmedlare som är omtyckt av kunderna och som erbjuder en professionell kundservice.

Räntan på privatlån bestäms alltid individuellt utifrån låntagarens kreditvärdighet. Beräknade belopp som Att återbetala och Månadskostnad är därmed beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Klicka på Mer information under respektive långivare för mer information om bland annat kundtjänstens öppettider och utbetalningstider.

Låna 200000 kr snabbt med BankID

Om du har ett giltigt BankID är det möjligt att låna 200000 kr utan att behöva besöka något bankkontor. De flesta långivare erbjuder möjligheten att både signera ansökningen och låneavtalet med E-legitimation, det vill säga med BankID eller Mobilt BankID.

Utbetalningstiden varierar mellan olika långivare, däremot betalar de flesta ut dina pengar inom 1 – 2 bankdagar.

Låna 200000 kr med låg ränta

Eftersom räntan bestäms individuellt är det viktigt att kunna uppvisa en god kreditvärdighet för att bli erbjuden en låg ränta. Det är en stor fördel om du kan uppvisa en hög deklarerad årsinkomst från föregående år samtidigt som du har en låg skuldsättning.

Med tanke på att du måste ansöka om ett lån och genomgå en kreditprövning med kreditupplysning innan din personliga ränta kan fastställas är det problematiskt att jämföra räntan mellan olika långivare. Därför ansöker allt fler privatpersoner genom en låneförmedlare. Låneförmedlaren tillfrågar upp till cirka 40 långivare om låneerbjudanden samtidigt som alla dessa långivare delar på samma kreditupplysning hos UC. Du riskerar därmed inte att samla på dig för många kreditupplysningar för att hitta ett lån på 200000 kr med låg ränta och utan tillkommande avgifter.

Vad får jag använda pengarna till?

Eftersom lånet är utan säkerhet får du använda pengarna till precis vad du vill, du kan exempelvis låna till en kontantinsats, finansiera en renovering, samla dina lån och krediter eller finansiera en ny bil.

Är det möjligt att låna 200000 kr utan UC?

Tidigare har det varit omöjligt att kunna låna mer än cirka 30000 kr utan kreditupplysning hos UC. Däremot finns det en ny långivare som erbjuder möjligheten att låna 200 000 kr utan UC kreditupplysning, detta är Wästgöta Finans. Wästgöta Finans utför alla kreditupplysningar med kreditupplysningsbolaget Bisnode Kredit. Ingen information kommer därmed att registreras i UCs register.

Wästgöta finans

Låna 200000 kr hos Wästgöta Finans

  • Hos Wästgöta Finans är det möjligt att låna 200.000 kr utan UC och krav på säkerhet med en återbetalningstid mellan 2 – 10 år.
  • Samarbetar med Bisnode Kredit för kreditupplysningar.
  • Krav: Minst 18 år. Inga betalningsanmärkningar och ingen skuld hos Kronofogden.