Låna pengar med direkt utbetalning

Låna pengar direkt med vår jämförelse av Sveriges populäraste långivare 2020. Du har möjligheten att lån mellan 1 000 – 300 000 kr med direkt utbetalning till ditt bankkonto, även under varddagskvällar och på helgen.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Låneförmedlare
  • Direkt utbetalning
Show more results

Observera att Att återbetala och Månadskostnad är beräknad utifrån den lägsta räntan om långivaren använder individuell räntesättning.

Räntor uppdaterade 2020-06-06.

Några av lånen högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 

1. Välj lånebelopp och löptid

Ansök om ett lån direkt mellan 1 000 – 30 000 kr och välj en återbetalningstid från 30 dagar.

Tips!: Tänk på att inte låna mer pengar än vad du behöver och att välja en så kort återbetalningstid som möjligt för att minimera dina räntekostnader. 

2. Låna pengar direkt till ditt konto

Filtrera med Direkt utbetalning för att endast jämföra långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med direkt utbetalning till bankkontot. 

Klicka på Mer information för att se vilka banker som långivaren erbjuder direkt utbetalning till. Med ett konto hos någon av Sveriges större banker är det generellt sätt inga problem att kunna låna pengar med direkt utbetalning.

3. Låna pengar direkt trots betalningsanmärkningar

Lägg till filtret Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som erbjuder direkt utbetalning trots tidigare betalningsanmärkningar.

4. Hitta billigaste lånet 

Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Det är därmed enkelt att välja en långivare som är omtyckt av kunderna.

Jämför beloppet Att återbetala för att snabbt hitta den långivare som erbjuder lägst lånekostnad för din valda återbetalningstid.

Klicka på Mer information för mer information om bland annat kundtjänstens öppettider och vilket kreditupplysningsbolag som långivaren använder.

Låna pengar direkt med BankID

Det är tack vare BankID som det är möjligt att låna pengar direkt på nätet. Det är inte ovanligt att långivare erbjuder möjligheten att både signera ansökningen och låneavtalet direkt på hemsidan med BankID.

Utbetalningstider för lån med direkt utbetalning

För att kunna få ett lån direkt utbetalt till bankkontot är det viktigt att kontrollera om långivaren erbjuder direkt utbetalning till den bank som du har bankkontot hos. Med ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker som Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken är det vanligt att kunna få lånet utbetalt direkt. Exempelvis erbjuder både Smspengar och Ferratum direkt utbetalning till dessa banker.

Med ett bankkonto hos någon annan mindre bank som exempelvis ICA Banken eller Danske Bank kan du oftast få pengarna utbetalda samma dag om ditt lån beviljas innan lunchtid en helgfri vardag.

Låna pengar direkt utan UC kreditupplysning

Bland långivare som har nischat in sig mot mindre lån med direkt utbetalning är det vanligt att man samarbetar med något annat kreditupplysningsbolag än UC. Två vanliga alternativ till UC är Creditsafe och Bisnode Kredit. Många kunder uppskattar möjligheten att kunna låna pengar utan UC då kreditupplysningar hos UC har en negativ påverkan på kreditvärdigheten och ligger kvar under 12 månader.

Låna pengar direkt med låg ränta

Tidigare var det inte ovanligt att små lån med direkt utbetalning hade räntor på flera hundra procent. Sedan den nya lagen om räntetak på konsumentkrediter infördes september 2018 har alla oseriösa aktörer med ockerräntor försvunnit. Nu får den nominella årsräntan inte överstiga 40 %, vilket innebär betydligt bättre villkor för dig som vill låna ett mindre belopp med kort återbetalningstid.