Moank – Omdöme

Långivaren Moank erbjuder privatkunder möjligheten att låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Läs vårt omdöme innan du väljer att ansöka om ett privatlån, samlingslån eller billån hos Moank.

Om Moank

Hos Moank är det enkelt att låna pengar tack vare en helt digital ansökningsprocess. Du kan både legitimera dig och signera låneavtalet direkt med BankID.

Långivaren Moank är en del av investmentbolaget CMI Group.

Privatlånet Moank Lånet

Hos Moank har du möjligheten att låna 25 000 – 600 000 kr utan säkerhet med Moank Lånet.  Du kan välja en återbetalningstid mellan 1 – 12 år. Pengarna får du använda till precis det du vill, allt från att finansiera en ny bil till att renovera bostaden. 

Individuell ränta från 3,75 %

Moank Lånet har en ränta mellan 3,75 – 18,95 % som sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed genomföra en ansökan och genomgå en kreditprövning innan Moank kan ge dig ett personligt låneerbjudande.

Förutom ränta tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr. Däremot tillkommer ingen aviseringsavgift.

Grundkrav

Följande krav ställs på dig som ansöker om Moank Lånet:

  • Minst 20 år.
  • Årsinkomst på minst 150 000 kr.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Ingen skuld hos Kronofogden senaste 12 månaderna.
  • Inte fler än två betalningsanmärkningar.

Utöver dessa lägsta krav utför Moank alltid en helhetsbedömning av din ekonomiska situation och återbetalningsförmåga.

Samla dina lån hos Moank

Har du många dyra smålån och krediter? Genom alla samla alla avbetalningar, kreditkortsskulder och blancolån hos en enda långivare kan du ofta sänka din månadskostnad på grund av sänkt ränta och färre avgifter. Hos Moank kan du samla alla skulder upp till 600 000 kr med Moank Lånet.

Finns det lån med lägre ränta?

Eftersom räntan för privatlån bestäms individuellt utifrån låntagarens kreditvärdiget är det svårt att avgöra vilken långivare som erbjuder lägst ränta. För att vara säker på att man får den bästa räntan utifrån sin ekonomiska situation kan man ansöka genom en så kallad låneförmedlare. Förmedlaren kontaktar upp till 38 banker och kreditgivare som får konkurrensutsättas om att få just dig som ny kund.

Jämför Moanks ränta mot andra långivare

  • Advisa är en låneförmedlare som förmedlar privatlån mellan 5 000 – 600 000 kr genom att kontakta 38 långivare om erbjudanden.
  • Förutom Moank samarbetar Advisa med flera av Sveriges populäraste långivare, bland annat ICA Banken, Ikano Bank och Santander.
  • Alla långivare delar på en enda kreditupplysning hos UC.
  • Advisa rankas just nu som en av Sveriges bästa förmedlare med ett kundbetyg på 4,8 av 5 från 2 915 kundomdömen på Trustpilot (2020-05-19).

Kundbetyg på Trustpilot

Moank har ett kundbetyg på 4,7 av 5 från 37 kundomdömen på Trustpilot (2020-05-19). Med tanke på att Trustpilot är en marknadsledande aktör på kundomdömen av tjänster och upplevelser kan du känna dig trygg att kundbetyget återspeglar kundernas omdöme.

Slutsats

Moank är en långivare som erbjuder privatlån mellan 25 000 – 600 000 kr med en individuell ränta från 3,75 %. Tack vare en helt digital ansökningsprocess kan du slutföra din ansökan online med hjälp av  BankID.

Om du är intresserad av att få den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar är vår rekommendation att du ansöker genom en låneförmedlare som samarbetar med Moank

Fördelar

P
Privatlånet har en konkurrenskraftig ränta mellan 3,75 – 18,95 %
P
Privatlånet har ingen månatlig avieringsavgift.

Nackdelar

O
Privatlånet har en uppläggningsavgift på 395 kr.