Låna 100000 kr

Hur får man egentligen bäst ränta för ett lån på 100.000 kr? Vi guidar dig rätt och visar Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som erbjuder möjligheten att låna 100 000 kr utan säkerhet med låg ränta.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkningar
  • Svar direkt
  • Endast låneförmedlare
Visa fler resultat

Räntan för lån utan säkerhet bestäms individuellt utifrån låntagarens ekonomiska förutsättningar. Beräknade belopp är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Din personliga ränta bestäms efter en kreditprövning.

Räntor uppdaterade 2020-09-13.

1. Välj önskad återbetalningstid

Om du är intresserad av att låna 100000 kr kan du välja en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Tänk på att dina total räntekostnader ökar om du väljer en längre återbetalningstid, däremot blir din månadskostnad lägre.

2. Låna 100000 kr med en låneförmedlare

Om du vill låna 100000 kr med låg ränta rekommenderar via att du använder dig av en låneförmedlare. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 40 banker och långivare för att du ska få den bästa räntan utifrån din kreditvärdighet.

Lägg till filtret Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges populäraste förmedlare 2020.

3. Låna 100000 kr med betalningsanmärkningar

Lägg till filtret Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med betalningsanmärkningar. Observera att de flesta långivare ställer kravet att ingen anmärkning har uppkommit de senaste sex månaderna.

4. Hitta det bästa lånet

Långivarna och förmedlarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Trusptilot är en marknadsledande tjänst för kundomdömen av tjänster och upplevelser, du kan därmed känna dig trygg över att omdömet är oberoende och återspeglar kundernas upplevelse.

Långivare som erbjuder lånebeloppet 100.000 kr använder individuell räntesättning. Du måste därmed genomgå en kreditprövning med kreditupplysning hos UC innan din personliga ränta kan fastställas. Därmed är Att återbetala och Månadskostnad beräknade utifrån den lägsta räntan som långivaren erbjuder.

Låna 100000 kr snabbt med BankID

Tack vare E-legitimation och BankID är det enklare än någonsin att kunna låna pengar direkt på nätet. Eftersom du både kan signera ansökningen och låneavtalet digitalt behöver du inte signera något skriftligen och inte heller besöka något bankkontor. 

Pengarna betalas oftast ut till ditt bankkonto inom 1 – 2 bankdagar från och med att ditt lån har beviljats.

Så kan du låna 100000 kr till låg ränta

Med tanke på att 100000 kr är ett relativt högt lånebelopp kan vara en smart idé att ansöka genom en låneförmedlare. Då kan du vara säker på att du får den lägsta räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Förmedlaren kontaktar upp till cirka 30 – 40 långivare som får konkurrensutsättas om att få dig som nu kund. Tjänsten är alltid kostnadsfri och du kan alltid välja att tacka nej till samtliga erbjudanden om inget uppfyller dina krav. 

Kan man låna 100000 kr utan UC?

Ja, det finns en långivare som erbjuder möjligheten att låna 100 000 kr utan UC kreditupplysning. Wästgöta Finans utför alla kreditupplysningar med Bisnode Kredit.

Wästgöta finans

Låna 100.000 kr utan UC hos Wästgöta Finans

  • Wästgöta finans erbjuder ett lån utan säkerhet mellan 30 000 – 300 000 kr med en återbetalningstid mellan 2 – 10 år.
  • Tack vare samarbete med Bisnode Kredit undviker du en kreditupplysning hos UC.
  • Krav: Minst 18 år. Inga betalningsanmärkningar.